2016 lugemise kokkuvõte

13:08

Kõik eelmisel aastal loetud raamatud on nüüd tutvustatud ja enne kui saan liikuda uuel aastal loetud teoste juurde (neid on juba 6!), tuleb lõpetatud lugemisaasta otsad kokku tõmmata. Selle juures on suuresti abiks goodreads, kust võtsin ka kõik pildid. Eelmise aastaga võrreldes lugesin veidi vähem, aga ütleksin, et raamatud on rohkem erinevad. Seda kindlasti tänu lugemise väljakutsele, mille suutsin lõpetada ning millest saate lähemalt lugeda siit. Kõige rohkem lugesin jälle noortekaid, sest need on tore meelelahutus ning lähevad kiiresti, kuid palju oli ka krimikirjandust.

Nagu ikka on kõige-kõigemaid välja tuua raske, suutsin välja tuua järgnevad raamatud.

TOP 5
  • Anthony Doerr "Kõik see silmale nähtamatu valgus"
  • V. E. Schwab "Võlukunsti tumedam pool"
  • Annamarie Selinko "Desirée"
  • Louise O'Neill "Sai mis tahtis"
  • Indrek Koff "Koju"
Aasta suurimateks pettumuseks loeksin Lauren Oliveri "Requiem", mis oli lõpetus sarjale "Delirium" ning kaunitari ja koletise muinasjutu ümberjutustust Rosamund Hodge "Cruel Beauty".

Sel aastal avastatud autorid, keda kindlasti edaspidi kavatsen lugeda on V. E. Schwab, Claire North (ehk Catherine Webb) ja Birk Rohelend. 2015. aastal avastatud autoritelt lugesin sel aastal 3 raamatut ning lisaks lõpetasin Robin Hobb'i farseer triloogia, nagu lootsin. Andsin eelmine aasta ka lubaduse lugeda rohkem mitte-ilukirjanduslikke teoseid, kuid neid eksis teiste vahele kahjuks mõni üksik.

Aasta suurimaks saavutuseks peangi seda, et suutsin ära lõpetada mitu sarja, mis tükk aega on olnud pooleli. Uue aasta lubadus on tegelda aktiivsemalt uue väljakutsega, mitte jätta seda viimasele hetkele ehk siis detsembri lõppu maratonlugemiseks.


Kõigi 2016. aastal loetud raamatute kaanepildid, alates viimasena lõpetatud teosest.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND